EdiSi MaiN BowlinG__


SAmBUTaN HArI gURU kITEoWG mAKIn mERiAH..

____________________________________


mau tak lps layan badminton, layan plak bowling.. mmg mereleskan tensen saya.. as a tecer, rutin harian mmg membosankan. sesekali kuaw reramai, men sesama mmg syok yow.


ha, ade byk citew lucu(sampai kami bantai gelak sampai kuaw airmata), wakkakaakaa.. maklumla, kalo yg da veteran tue mana ade mase nak layan mende alah neyh sumer.. jadi bile 1st time pegang tuem mmg funny. ptutnyer baling ke depan, tapi terpelanting ke blkg beb.. sekali saya terguling daaa gelak kan dorunk.


tapi sya pun sama dgn je dgn dorunk ni pun.. huhhu.. ta pandai sgt arrr.. oleh sbb tangan sblh kanan ni penah injured masa men netball dulu ( Alasan Kukuh, beb)heheh.. jadi tadew masa la nak jadi superb men bowling ney.. hihi..


__ dgn alOng~gler terer dye men, salute arrr.. toing33
3 ulasan | edit post
Reaksi: 
.:: SeLAMat HarI GuRu.::

My BEst WisHing To All Of YoU....

~ HePY TecEs Day ~ musti korang hepi jadik chekgu kan..? wakaka. didik lah anak bangsa tercinta supaya kelak mereka tahu menghargai kehidupan. huhu.. sedey la plak.

buat semua chekgu2 yang pernah mendidik saya, TERIMA KAsiH Cikgu, Ustaz N usTazaH.. maaFkan semua sifat tolol saya yang dulu.. hihi..

buat YAng Tga Apit saya:

YaNg Baju IJaU, *Kak DayaNg*__ Korang main mmg best, seMPoooii jew...

& yanG samer Kaler Tudung dgn Saya *Intan BaiDurI__ Salute U arrr...


kiter Main sambil bantai gelak..
sbb saya ta penah layan badmintOn..
huhu..
tapi kira ok per..
dpt menang 3 game..
adiooosssss//
0 ulasan | edit post
Reaksi: 
saat kite dilahirkan, tangan terkawang2, mungkin mencari jari jemari ibu.. mungkin mencari pipi ibu..
Label: 0 ulasan | edit post
Reaksi: 
** EpiSOd KehiDuPaN**

~ titi : Wei, aku bosan. bwk ler aku jenjalan..
~ As : sya, aku pun bosan... :(
~ Sya : pe kata ujung minggu neyh, kite kuar p bandar kuceng. lepak dgn geng sya kat Matang.. (dlm hati sgt winduw dgn kwn2 tercayang)
______________________________________ tq 4 being my fwen
0 ulasan | edit post
Reaksi: 
__Fwenship__foreva::
pernah tak kite terfikir nak berjauhan dari femly..?
saya sendiri ta penah.. mau ta... terpisah 2, 3 ari pown ati da meronta-ronta nak balek..
Masa kat U dulu, pantang jew adew cuti, terus beli tket bas blek.
masa sem 1 lagi ar teruk.. tiap ujung minggu jew blahh..

Tapi tue dulu..
mase masih lagi berdampingan dgn femly..
skrg "musim kejew" saya rasa sgt jauh..
nanges meleleh air mata bile kene
berdikari kat tempat org..
yang ta penah pun terdetik kat
lubuk ati na p keje kat sini......

Idup kat sini mmg adew susah sket laaa.
first jejak kaki mata bley menerima panorama die..
hehe.. tapi, bile time sampai kat tempat tue.. uhuk2..
makkkk.. nak balekkkkk............... sorang pown saya ta kenal.
ayah da gtaw, sampai sana nanty abg zaki amek kat epot..
so, jgn isau sgt. walaupun saya sebenarnya ta penah tgk n ta penah kenal
pown abg zaki..walhal dia anak sepupu ayah belah nenek..hmmmm.....

lepas lapor diri, bru ati adew senang sket, sbb dah dpt jumpe org2 yg saya kenal..
tq kakzue n unie. lega sket korang adew. geng 1 U. abes jew orientation week, teros call tmpt
tu.. dgr suara yg angkat phone mcm girl, pastu sesekali sore mcm laki.. kompius denn..

ati bertambah lega dpt kenal K.Yanti & K.Ina.. Sayang Korang sgt2..
walaupun skrg kite telah ter[pisah.. tp kat dlm ati ni tuhan sj yg taw..
bahawa saya rindu sgt2 kat kalian.. kenangan kita bersama tetap dlm episod hidup saya.
0 ulasan | edit post
Reaksi: 
Demi MASA....

"Demi masa, sesungguhnya semua manusia di dalam kerugian kecuali yang beriman, beramal soleh dan berpesan-pesan dengan kebenaran serta kesabaran.."
0 ulasan | edit post
Reaksi: