__Fwenship__foreva::
pernah tak kite terfikir nak berjauhan dari femly..?
saya sendiri ta penah.. mau ta... terpisah 2, 3 ari pown ati da meronta-ronta nak balek..
Masa kat U dulu, pantang jew adew cuti, terus beli tket bas blek.
masa sem 1 lagi ar teruk.. tiap ujung minggu jew blahh..

Tapi tue dulu..
mase masih lagi berdampingan dgn femly..
skrg "musim kejew" saya rasa sgt jauh..
nanges meleleh air mata bile kene
berdikari kat tempat org..
yang ta penah pun terdetik kat
lubuk ati na p keje kat sini......

Idup kat sini mmg adew susah sket laaa.
first jejak kaki mata bley menerima panorama die..
hehe.. tapi, bile time sampai kat tempat tue.. uhuk2..
makkkk.. nak balekkkkk............... sorang pown saya ta kenal.
ayah da gtaw, sampai sana nanty abg zaki amek kat epot..
so, jgn isau sgt. walaupun saya sebenarnya ta penah tgk n ta penah kenal
pown abg zaki..walhal dia anak sepupu ayah belah nenek..hmmmm.....

lepas lapor diri, bru ati adew senang sket, sbb dah dpt jumpe org2 yg saya kenal..
tq kakzue n unie. lega sket korang adew. geng 1 U. abes jew orientation week, teros call tmpt
tu.. dgr suara yg angkat phone mcm girl, pastu sesekali sore mcm laki.. kompius denn..

ati bertambah lega dpt kenal K.Yanti & K.Ina.. Sayang Korang sgt2..
walaupun skrg kite telah ter[pisah.. tp kat dlm ati ni tuhan sj yg taw..
bahawa saya rindu sgt2 kat kalian.. kenangan kita bersama tetap dlm episod hidup saya.
edit post
Reaksi: 
0 Responses